top of page

Grupa Baby!

 Gradinita Tic Pitic intelege parintii din zilele noastre si incearca pe cat posibil sa ofere cele mai bune serivii in domeniul educatiei si puericulturii.

 

De aceea s-a decis integrarea unui program care sa satisfaca aceste nevoi.

 

Copii dumneavoastra vor fi primiti, iubiti si ingrijiti indiferent de varsta de indata ce pot face pasi singurei.

 

Gradinita nu asigura scutece sau alimentatie personalizata, dar va permite parintilor sa le furnizeze pana cand copii se integreaza in colectivitate si invata mersul la olita sau se obisnuiesc cu mancarea gatita.

      Educația timpurie se concentrează pe învățarea copiilor prin joc , bazat pe cercetarea și filozofia de Jean Piaget . Aceasta credinta este centrata pe "puterea de joc " . Joaca întâlnește nevoile fizice , intelectuale, emoționale și nevoile sociale ( PILES ) ale copiilor . Tassoni sugerează că "Unele oportunități de joacă vor dezvolta domenii individuale specifice de dezvoltare , dar mulți vor dezvolta mai multe domenii."

 

      Este practic important promovarea dezvoltariii copiilor prin joc , prin utilizarea diferitelor tipuri de joc pe o bază de zi cu zi . Acesta program a fost gandit astfel incat copiii să învețe mai eficient și pentru a obține mai multe cunoștințe, cum ar fi jocul dramatic , artă , și jocuri sociale .

Teoria jocului provine din curiozitate naturală și imaginația copiilor.

 

      Aspectele cheie ale jocului sunt un mediu sănătos și sigur, având o mulțime de spațiu , supraveghere corectă , calitatea de îngrijire / mediu , atitudinile practicianul și conștientizarea lor culturala , precum și o bună cunoaștere a Early Years Foundation Stage .

bottom of page