top of page

Bine ati venit la Gradinita Tic Pitic !!!

An investment in knowledge pays the best interest.

Benjamin Franklin
 

Gradinita Tic Pitic luat fiinta din dorinta de a veni in sprijinul parintilor care doresc si au nevoie pentru copiii lor, de un climat placut si propice dezvoltarii armonioase, adecvat cresterii si educarii lor intr-un cadru organizat.

Prin intermediul tuturor activitatilor desfasurate in gradinita noastra, ne-am propus sa-l “inarmam” pe copil cu acele aptitudini si abilitati care sa-l ajute in parcurgerea in continuare si la o alta treapta, a drumului atat de vast in cunoasterea lumii inconjuratoare.

Prescolarul are nevoie de modele si nu de tipare. Pozitia educatorului fata de copil – sugerata printr-o imagine vizuala – ar fi cea a ghidului care indica directia buna si te lasa singur sa mergi, dar e prin preajma, gata oricand sa intervina, sa ajute.
Sa fim impreuna cu copilul si alaturi de el.

Sa-l invatam pe copil sa fie independent, sa-I educam nevoia de a actiona singur in directia actiunilor pozitive, dezvoltandu-i astfel un spirit creator, originalitate, deschidere spre nou.

Fiecare copil are lumea lui​​ si este fericit in ea. Noi incercam sa introducem in aceasta fantezie a lor bazele educatiei ce urmeaza sa o primeasca, comportamentul in societate si o amintire cat mai frumoasa din perioada gradinitei.

Parintii au o perioada memorabila deasemenea. Copii nostri sunt cei mai dragalasi cand sunt la varsta asta, spun si fac lucruri pe care nu am vrea sa le pierdem. La sfarsit, cand ei cresc, noi ramanem cu aceste amintiri in suflet.

De accea, Gradinita Tic Pitic incearca sa comunice cat mai mult cu parintii si sa le arate acestora imagini si filme din copilaria piticilor. Aceste amintiri vor ramane pe site-ul nostru, in speranta ca cineva, peste ani si ani, isi va aduce aminte sa isi viziteze copilaria.

bottom of page