top of page

Grupa Baby

Educația timpurie se concentrează pe învățarea copiilor prin joc , bazat pe cercetarea și filozofia de Jean Piaget . Aceasta credinta este centrata pe "puterea de joc " . Joaca întâlnește nevoile fizice , intelectuale, emoționale și nevoile sociale ( PILES ) ale copiilor . Tassoni sugerează că "Unele oportunități de joacă vor dezvolta domenii individuale specifice de dezvoltare , dar mulți vor dezvolta mai multe domenii."

Ciclul Prescolar

Urmand programa curriculara recomanda de Ministerul Educatiei si Cercetarii, Gradinita Tic Pitic promoveaza Invatamantul Traditional, ajustat cu metode de predare moderne si orientate dupa personalitatea prescolarului.

Afterschool

Incepand cu ANUL SCOLAR 2014-2015 am infiintat un nou program de afterschool la cererea parintilor.

 

Cursurile sunt tinute de catre un Profesor cu experienta si activ in Invatamantul Primar ce lucreaza impreuna cu elevii pe materialele didactice recomandate de Ministerul Invatamantului, urmand atat programa scolara cat si nivelul de dezvoltare al prescolarului.

Scoala de Vacanta

Pentru ca serviciul nu ne permite intotdeauna sa stam acasa langa copii nostrii, Incepand cu anul 2017 Gradinita Tic Pitic deschide Programul Scoala de Vacanta.

Acest program este deschis pe perioada vacantei de vara dar si a celorlalte vacante din cadrul anului scolar.

Cursuri Optionale

Organizam cursuri optionale in cadrul Gradinitei Tic pitic, prin colaorare cu Invatatori specializati, cu iubire fata de copii. 

Acum si pentru copii ce nu frecventeaza Gradinita Tic Pitic

Petreceri pentru Copii

Organizam petreceri de poveste pentru Copilul dumneavoastra cu muzica, jocuri organizate, animatori, tort si suc.

Acum si pentru copilasi ce nu frecventeaza Gradinita Tic Pitic!

Please reload

bottom of page